Pehea e kūkulu ai i ka lāʻau popoki mai ka lāʻau

Welina mai i kā mākou blog kahi e alakaʻi ai mākou iā ʻoe i ka hana ʻana i ka lāʻau pōpoki mai ka lāʻau.Hoʻomaopopo mākou i ke koʻikoʻi o ka hoʻolako ʻana i kahi ʻoluʻolu a hoʻouluhua no kā mākou mau hoa puaʻa, a he aha ke ala maikaʻi e hana ai ma mua o ke kūkulu ʻana i kahilāʻau popoki?Aia kā mākou hui ma Yiwu City, Zhejiang Province, Kina, kūikawā i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana i nā huahana holoholona.Hāʻawi mākou i nā mea waiwai kiʻekiʻe e hāʻawi i ke kūpaʻa a me ke kākoʻo ikaika, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka paʻa ʻana i nā ʻōpala ʻoi loa.Hiki iā ʻoe ke ʻōlelo maikaʻi i nā ʻōpala hale a me nā ʻaoʻao ʻeke kāpeti i haʻihaʻi ʻia me kā mākou mau pou kalai pōpoki, no ka mea, hoʻohuli hou ia i ka makemake maoli o kāu pōpoki e ʻoki i kahi ʻili kūpono.No laila, e luʻu kākou i ke kaʻina hana o ke kūkulu ʻana i kāu lāʻau popoki ponoʻī!

lāʻau popoki no nā pōpoki nunui

KaʻAnuʻu 1: E hōʻiliʻili i nā mea

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i kēia papahana DIY, e hōʻiliʻili i nā mea pono.Aia kēia mau mea:

1. ʻO ka lāʻau: E koho i ka lāʻau ikaika a paʻa, e like me ka plywood a i ʻole ka lāʻau paʻa, hiki ke pale i ke kaumaha a me ka neʻe ʻana o kāu pōpoki.

2. ʻO ke kaula ʻo Sisal: E hoʻohana ʻia kēia mea e wīwī i ka pou ʻokiʻoki e hāʻawi i kāu pōpoki me kahi ʻili ʻili kūpono.

3. Kāpena a i ʻole Faux Fur: E koho i kahi mea palupalu a maikaʻi i ka pōpoki e uhi i ka papa a me nā perches o kāu lāʻau pōpoki.

4. Nā Uila, Nails, a me ka Laau Kelu: Pono kēia no ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻāpana like ʻole o ka lāʻau popoki.

KaʻAnuʻu Hana 2: Hoʻolālā a Ana

E hoʻoholo i ka hoʻolālā a me ka nui o kāu lāʻau pōpoki.E noʻonoʻo i nā mea e like me ka helu o nā paepae, ke kiʻekiʻe a me ke kūpaʻa.E hoʻomanaʻo, makemake nā pōpoki e piʻi a ʻimi, no laila, ʻo ka hoʻohui ʻana i nā pae like ʻole a me nā wahi huna e hoʻohiwahiwa ai i ka lāʻau pōpoki i kāu hoa puaʻa.

KaʻAnuʻu ʻEkolu: ʻoki a hōʻuluʻulu i nā ʻāpana

Ke pau ka hoʻolālā a me nā ana, e hoʻomaka e ʻoki i ka lāʻau e like me nā hoʻolālā.E hoʻohana mau i nā mea pale e like me nā maka aniani a me nā mīkina lima i ka wā e hana ai i nā mea hana mana.E hoʻohana i ka ʻike a i ʻole ka wili e ʻoki i ka lāʻau i ke ʻano a me ka nui i makemake ʻia no nā kumu, nā pou, nā paepae a me nā perches.E hōʻuluʻulu i nā ʻāpana me ka hoʻohana ʻana i nā wili, nā kui a me ke kāpili lāʻau.E hoʻopaʻa pono i nā mea a pau e hōʻoia i ka paʻa a me ka palekana.

KaʻAnuʻu ʻEhā: Wrap the Scratch Post

No ka hoʻohuli ʻana i ka manaʻo o kāu pōpoki e ʻohi i nā mea lako, e wahī i ka pou ʻōpala me ke kaula sisal.E hoʻopili i ke kāpili lāʻau ma kekahi ʻaoʻao o ka pou a hoʻomaka e ʻōwili i ke kaula a puni ka pou, a hiki i luna.E hoʻopaʻa i nā wēlau o ke kaula me ke kāpili hou aʻe.E hana hou i kēia hana no kēlā me kēia pou.

KaʻAnuʻu ʻelima: Uhi i nā paepae a me nā perches

E uhi i nā paepae a me nā perches me nā ʻōpala a i ʻole ka hulu faux.E ana i ka ʻili a ʻoki i ka mea e like me ia, me ka waiho ʻana i kahi uhi e paʻa ma lalo.E hoʻohana i ka pū koʻikoʻi a i ʻole ke kāpili ikaika e hoʻopaʻa i ka mea e hōʻoia i kahi ʻili paʻa a paʻa no kāu pōpoki e moe ʻoluʻolu ai.

KaʻAnuʻu 6: Hoʻohui i nā hiʻohiʻona hou

E noʻonoʻo e hoʻohui i nā hiʻohiʻona hou e hoʻonui i ka ʻike o kāu pōpoki.Hiki iā ʻoe ke hoʻopili i nā mea pāʻani e kau ana, kahi moena, a i ʻole kahi peʻe liʻiliʻi e hoʻohauʻoli ai i ka lāʻau pōpoki.

i ka hopena:

Ma ke kūkulu ʻana i kahilāʻau popoki mai ka lāʻau, hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kāu hoa puaʻa i wahi i hoʻolaʻa ʻia e piʻi ai, ʻohi, a hoʻomaha.ʻO kā mākou mau mea kiʻekiʻe kiʻekiʻe e hōʻoiaʻiʻo i ka paʻa a me ka paʻa, e hoʻolilo iā ia i ka hoʻolimalima lōʻihi kūpono.E like me nā mea aloha puaʻa, hoʻoikaika mākou e hāʻawi i nā hopena maikaʻi loa no ka maikaʻi o kāu pipi.No laila e hele a hoʻomaka i ke kūkulu ʻana i ka lāʻau moe a kāu pōpoki!


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2023