E faʻafefea ona aʻoaʻoina se pusi Pomera e aua le sasaina?Fofo i le pomira pusi valu valuvalue

E faʻafefea ona aʻoaʻoina se pusi Pomera e aua le sasaina?O lo'o i ai le tele o ga'o i vae o le pusi, lea e mafai ona fa'amalo ai le vai pipi'i ma le manogi.I le taimi o le sasaina, o le vai e pipii i luga o le mea mataʻutia, ma o le manogi o lenei mucus o le a tosina mai ai O le pusi Pomera na toe alu i le nofoaga e tasi e valu.

Pusi pomera

Aʻo leʻi aʻoaʻoina, e tatau ona e saunia se pou laupapa, e 70 senitimita le umi ma e tusa ma le 20 senitimita le mafiafia.E tatau ona fa'amau sa'o i tafatafa o le faamoega o le pusi ina ia mafai ai e le pusi pupuu-lau-lanu ki ona valu.E tatau ona malo le fua o le pou laupapa.

E tatau ona amata a'oa'oga i tama'i pusi.I le taimi o toleniga, aumai le pusi Pomera i se pou laupapa, uu lima uma e lua o le pusi pito i luma, tuʻu i luga o le pou laupapa, faʻataʻitaʻi le gaioiga a le pusi, ina ia mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o gaʻo i vae o le pusi. pou laupapa.

A maeʻa le tele o taimi o aʻoaʻoga, faʻatasi ma le tosina atu o le manogi o mea lilo, o pusi pupuu o le a alu i pou laupapa e valu.Afai e te atiina ae lenei mausa, o le a taofia le sasaina o meaafale, ma puipuia ai le mama ma le matagofie o meaafale.

fale pusi amazon

Mo pusi pupuu lauulu ma lanu autu ua atiina ae le masani o le sasaina o meaafale, i le taimi o toleniga, e tatau ona ufiufi le pito i fafo o le vaega mataʻutia i se laupapa palasitika, laupapa laupapa, ma isi, ona tatau lea ona tuʻu se taifau malo i se tulaga talafeagai i luma o le vaega ua valu.E mafai ona e fa'aogaina le auala lava e tasi e a'oa'o ai lau pusi e valu i luga o pou laupapa po'o laupapa laupapa.A mae'a ona atia'e se masani a le pusi pupuu-lanu-lanu, fa'agasolo malie le pou laupapa po'o le laupapa laupapa se'ia e maua le nofoaga e te mana'o ai.O le mamao o le fesiitaiga o le laupapa i taimi taitasi e le tatau ona tele naua, e sili le 5 i le 10 senitimita, ma e le tatau ona faia vave.

 

 

 


Taimi meli: Oke-19-2023